Zakenreizen


Ook de zakenreiziger is bij Reizen met Sophie aan het juiste adres!

 

Een groot voordeel voor uw bedrijf is dat u vanaf heden voor al uw zaken reizen terecht kunt bij Reizen met Sophie. Mijn kantoor is gevestigd in Den Helder dus ik ben dus altijd dichtbij en daarnaast 24/7 bereikbaar.

 

Voor onder andere beursreizen, individuele zakenreizen, Incentives en studiereizen kunt u mij vanaf heden inschakelen. Door de nauwe samenwerking met specialist Anko Zaken- en Beursreizen kunt u een scherp en gedegen advies verwachten.

 

Denk hierbij aan reizen naar branche gerichte vakbeurzen en zakelijke tentoonstellingen zowel in groepsverband als individueel. Maar ook aan losse tickets, autohuur, privétransfers, de toegangskaarten voor een beurs, hotelovernachtingen dichtbij of op locatie en de beste vluchtmogelijkheden tegen scherpe tarieven. Als een overnachting of toegangsbewijs reeds door een derde wordt verzorgd dan is dat geen probleem. Maatwerk en flexibiliteit zijn zowel bij Reizen met Sophie als bij Anko reizen de sleutelwoorden!

 

Ons werkgebied is werelddekkend, hieronder vindt u een aantal vooraanstaande organisaties waar Anko reizen de officiële reisagent van is: de Hong Kong Kamer van Koophandel in Nederland, Messe München Nederland, de Nederlands-Duitse Handelskamer en het Taiwan Trade Center.  Door het zijn van een officiële reisagent zijn wij in staat accurate informatie te verstrekken en exclusieve deals voor u samen te stellen.

 

Dus voor een offerte op maat kunt u mij bereiken via onderstaande contact gegevens.